Computer Service

Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw nieuwe computer of een probleem die u niet zelf kan oplossen dan staan wij voor u klaar. Ook wanneer u problemen heeft met uw bestaande computer apparatuur. Veel voorkomende zaken als een trage computer, virussen, spyware, problemen met een back-up (terugzetten), algemene beveiligingsproblemen en foutmeldingen kunnen wij zonder problemen verhelpen. Tevens repareren en onderhouden wij computers bij uw thuis of bedrijf.

Computer Service voor thuis

Heeft u computer problemen dan kunnen wij dat voor u verhelpen. Computerhulp, reparatie, installatie en onderhoud voor computers, laptops, printers, thuisnetwerken zijn voor ons de dagelijkse werkzaamheden. Wanneer de besturing van het computersysteem zodanig verstoord is, dan voeren wij een herinstallatie uit bij een van onze servicepunten. U kunt uw apparatuur ook brengen, maak dan eerst een afspraak.

Computer Service voor bedrijf

Mkb, zzp, scholen of andere instellingen kunnen wij ook een passend computer service aanbieden. Denk aan: Helpdesk, support of beheer werkzaamheden. Kortom wij nemen het ict werkzaamheden voor u uit handen waardoor u meer tijd heeft om belangrijke zaken te doen. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de provincie Utrecht, maar hebben meerdere partners in het noorden en zuiden van het land.